7w4d bleeding spoted hari ke 8 dan sakit mcm cramp kadang2.. rasa mcm giveup sbb letih cramp n bleed

Sapa penah ada pengalaman mcm saya.. 1 mingu lepas checkup ada nampak dan dengar jantung baby.. tapi smlm sbb letih n risau sebab 8 hari masih bleding saya pegi clinic doc ckp kantung kosong pulak. Doc suruh dtg balik mgu depan.. masalahnya nk tahan bila cramp datang saya tak larat n 24jam risau

2 Balas

kalau bole bed rest ..baring je..banyakkan rehat.. sama la dengan saya ..rasa murung jugak dengan darah nonstop nk kena tunggu next week laa .takle buat pape la..somehow rasa give up nak phase ni cepat berakhir .. virtual hug sis ..Memang ubatnya kena sabar lebih sikit sampai la waktunya ..

1y ago

Hugs! Semoga dipermudahkan urusan kita mummy2 .. semoga allah melindungi kita dan anak dalam perut kita amin

Bertenang. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat