Perut cramp. Sakit seperti senggugut. Mencucuk

Hi, nak tanya. Normal ke kandungan 4weeks 4day, perut rasa cramp, mcm senggugut dan mencucuk? Risau. Bila scan doc cakap masih nampak kantung. And ianya normal sbb rahim mengembang. Apa komen mommy yg lain? ada apa2 petua tak?? 🥲

1 Balas

Betul awak. Normal je tu. Betul dah doktor cakap tu. Rahim nak membesar sbb nak bg ruang utk baby. Jgn risau ye☺️ petua kalau bg saya takde😂

10mo ago

I see. Baik faham. Legaaaaa sikit! Ehehe. Terimakasih awak. Semoga kita dan baby dlindungi dr sebarang benda xbaik. Dan dpmudahkan semua urusan. Aaaaminn.