Bleeding masa buang air

Sapa kt cni ade pngalaman mcm saya? semalam saya dtg klinik then check kndungan,,,doktor ckp saya confirm pregnant cuma bru penebalan rahim n doktor sahkn da masuk 4weeks,,,tapi saya bleeding dlm shari skali or dua kli kluar tu pn time buang air je kdng msa buang air x kluar laa kdng je,,,korng rasa mcm mna? sbb first time saya mcm ni,,,rsau jga tkut knp²#ingintahu

1 Balas

Tak pasti darah keluar drpd salur kencing atau vagina kan? Boleh kesat kapas pada vagina. masa kencing rasa sakit tak? Jika ya, mungkin jangkitan di salur kencing. Jika darah dari vagina, samada sbb proses penempelan atau ancaman keguguran. Apapun kemungkinan, kena jumpa doktor untuk pengesahan.

2y ago

alhamdulillah, mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat