susu tepung

Sapa kat sni bg susu tepung masa berpantang selang2 nan susu badan.. Susu ap yg elok bg bby baru lahir

3 Balas

Sy buat cmtu sbb baby demand tinggi x pdn ssu bdn. Kne byk try n error ssu ni. Ikut bdn baby n kesesuaian. Sy pkai s26 then baby byk kntut angin2, berak normal. Pstu tuka dumex dupro kurang kntut tp njis keras baby berak nangis2. Then tukar similac total cmfort yg mhl,kntut krg jgk, tp berak lg keras. Las2 patah blk s26

kne test dlu kadang2 bg baby....ducth baby selalu ok...tgok pada baby...,

sy bagi lactogen 😬 sesuai dgn baby plus lactogen susu mudah hadam