Susu Tepung bawah 12bulan

Salam, boleh tahu susu tepung terbaik utk baby x, yg elok utk membuang dan kembung?

5 Balas

Saya suggest enfgarow..tapi awak boleh isi online form untuk minta sample susu...minta semua jenis susu..saya buat mcm tu dulu..anak saya reject susu dutchlady, dumex..enfagrow dia ok..

Kena try dlu apa2 susu sbb bukan smua bby ssuai dgn ssu tpung. Try & error. Beli 1kotak kecil cth, s26 dan bila bby tdak sembelit mksudnya ssu tu ssuai dgn dia

Try semua susu sis...beli pack kecik... Try satu2 dulu... Kalau suai ngn baby terus kn je ngn susu tu... Baby ni lain2

Kene try and error

Ducth baby 0-12