34 week 2day

Sapa igt kes saya yg mgalami PP type 3. Smlm 6.10.21 Ada appt hosptl pakar doc scan balik masih PP type 2,terus warded n dpt tarikh czer 26.10.21 dan skligus ikat peranakaan. Tujuan duk ward untuk doc pantau n mgelakan blaku bleeding. Mohon kawan2 mdoakan smga urusan sy n bby dpmudhkn sgalanya ye.

34 week 2day
1 Balas

mg smuanya baik2 shj...aamiin mg mommy n bby sht sntiasa hendaknya..Allahuma aamiin dan mg ank mmbsr dgn sht dan mnjd ank soleh/ solehah buat ibu ayah..Allahuma aamiin Ya Mujib...