hi mommy

Sapa due 8hb2 dh bersalin??? Saya xdk tanda apa lagi ni..cuma qasa bby dok nk kluar kat bwh je... Bila jalan ja rasa dia tu mkin kuat..tp xda rasa sakit...mcm mn ye nk bg bby kluar sblom due dia??????

1 Balas

Sy due 11hb 2...da bersalin Ahad 2 mggu lepas, mmg x jangka bsalin awal.. 3hr sy x boleh tido mlm, baby asyik mengeras dan rase tendangan mcm nk kuar je.. Lps 3 hari sakit mcm tu, hr ke-4 pecah air ketuban di rumah ptg 19hb 1, mlm yg sama bsalin..

5y ago

Amin... Terima ksih sis🥰