Asthma Attack

Sapa da experience kena asthma attack wktu 3rd tri ? Sy dh 37w4d.. dh 2ari kena attack.. mommies, cmne korang handle ? Dpt normal deliver x ? Nafas lepas wktu push tu ? Share la sket.. tq ?

3 Balas

Klu ikut pengalaman sahabat saya, sebelum deliver dorg pam dlu. Kene neb dulu.. Tp sahabat sy x melahirkan normal sbb mcm2 komplikasi masa tu. Bp mencanak naik, asthma attack, obess yg sgt2. So ceaser. Tp dlm keadaan sparuh bius je. Neb diteruskan smpai bbrp jam deliver. Kesian. Semoga sis dipermudahkan urusan dan cpt sembuh.

Sy kena attack masa last trim.. sampai masuk labor room kena bwk inhaler.. tp sy emergency czer sbb jalan x buka..

Semoga dipermudahkan sis.