Due 15/9/2022 tak decide lg nak beranak hosp govt mana sbb nk book yg ada kelas 1 2 .

Sapa ade experience book hosp shah alam kelas 1-2 boleh x share dengan saya? Prosedur mcm mnaa. Sy check up kt hosp sg buloh. Tp sg buloh tak ada bilik2 kelas 1-2 ni. Mmg ada kelas 3 jer..

1 Balas

Ini pnglmn sy la. Mana2 hospital kerajaan ni ikut mana yg kosong. Dan keutamaan yg ada GL. Hospital pula perlu pegi yg dkt area awk, sbb nti misi akn tanya mcm2 klu pi hsptl luar kwsn.

2y ago

Sbb awk dh checkup dkt sg buloh, smua rekod kt sana & setiap hsptl ada area yg dorg cover. Hsptl sg buloh ada FPP.. Tu kena tanya hsptl semula sama ada dia dh buka or tak.