Bleeding?

Sapa ada pengalaman bleeding di awal pregnancy? boleh kongsi pengalaman masing2.. sy 7w n keep on bleeding?

22 Balas

sy dl bleeding hmpir sebulan. Bleeding ON Off, sy xleh penat.Dia akan bleeding. Alhmdulillah,skg anak dh usia 4 tahun dh. Sis kena bykkan rehat yee. P spital nnt,doktor akan beri duphaston utk kuatkan rahim

5y ago

Doc ada bg ubat tu.... Rupanya biasa ye bleeding d awal pregnant... Ok be positif... Insyaallah

Saya bleeding dah sebulan awak. Jangan risau k, kalo makin teruk pergi terus ke emergency. Nanti doktor akan check dan scan. Doa yang baik baik, pujuk baby suruh dia kuat k.

2y ago

Assalam sis, awk bleeding mcm mna ya? Darah sy mcm bercampur lendir..Sya bleeding jugak dh masuk 2 minggu bleeding, 2 hari lepas dr cucuk utk kuat rahim..

Sy bleeding 13minggu...and keguguran..xde rezeki sy..awk cpt2 cek doktor..selamatkn kndungan awk sblm jadi ape2..jgn jd mcm sy..sy xdpt selamatkan baby sy..

Sis jngn buat kerja relex je duduk, baring rehat. Sayaa bleeding dri awal pregnant smpai 6w . Ingatkan dha takda. Alhamdulillah rezeki. Huhu

sy bleeding dekat sebulan masa bulan puasa ..doc ckp kna bedrest n jgn lasak2..alhamdulillah now dh 19 weeks

5y ago

Lebih kurang masalah saya la... Next kena scan lg tgk baby mcm mna

please check dengan doc asap sis. sorry banyak tanya, sis light bleeding ke heavy? ada keluar ketulan?

5y ago

Ada ketulan clot blood.... Tp dh jumpa doc... Ambik ubat kuatkan rahim... Cuma tgu progress la mcm mna...hari ni dah hari ke6 bleeding...

banyakkan bedrest sis jngn overthingking pikir benda2 yang positif jee ..

Semalam pg g hus bleeding. Blik tu stop da.. Harap semua nya baik2 sja.

Boleh taw keadaan awk skrg? Sbb sy mengalami situasi mcm awk

Cepat cepat jumpa doctor sis. Rest and jgn buat kerja berat.