Awal kehamilan bleeding

Boleh ibu2 kongsi pengalaman ad tak yang pregnant tp bleeding je dr awal kehamilan?

2 Balas

Awak bleeding ke spotting? Bleeding kalau darah banyak macam period, spotting kalau keluar darah sikit-sikit contoh time kencing. Kalau bleeding kena jumpa doc cepat sis, bahaya. Saya dulu spotting pun terus jumpa doc, first baby. Bed rest seminggu alhamdulillah okey.

2y ago

kalau masa kencing kluar darah coklat tu kira spotting ke sis.

sy sis..pregnant 6weeks start bleeding..siap kluar yg darah ketul2 tu lg...ingt dh miscarriage...pergi jpe doc n scan...dr gtau kntung cntik lg...kne tggu n scan lg 2weeks nk tgk cmna...

2w ago

sama cmne skrg result ye