Reduce strechmark

Sangat bagus utk jaga kulit especially bahagian perut pinggul dan paha sewaktu hamil.. rekahan mudah trbentuk bila garu sbb kulit tgh tegang..

8 Balas

alhamdulilah i been using this and the serum on my 2nd pregnancy, takde rasa itchy bila perut makin membesar and strechmark has become brighter than before.

kalau nak pakai ni bila dah berapa week eh ?

1y ago

depends pd org tu.. kdg ada yg xde mslh strechmark pun..

Pakai selepas melahirkan masih boleh ke

1y ago

boleh je,,sbb krim ni utk hilangkn rekahan kulit..

mcm mne nk order ?

1y ago

klik je dkt mama's choice.. akan keluar pilihan brg yg sesuai utk ibu hamil.. blh beli kt shopee mama's choice..

👍🏻👍🏻👍🏻

👍

Recommended

👍