ppd

Sana lahat masaya. SANA -First time mom.

2 Replies

Hi momsh.. Its our choice to be happy.. It's up to you how'll you decide on what to do after knowing na in 9 months magkakababy ka na.. Do not based happiness on other, do not compare yourself to others as well. Some are also struggling but they do manage because it is all worth it for the baby. Kaya keri yan momsh.

Pwede naman maging masaya. Nasa pag iisip lang natin yan kung hahayaan mong lamunin ka ng lungkot. Isipin mo nalang si baby mo. Tingnan mo pa nga lang ang bata nagbibigay saya na.