Dah 11w masih sakit kepala & mual

Sampai brpa bulan ye mual dan sakit kepala ni? Rasa tak selesa sangat2. Rasa tak produktif sangat2. Saya bosan la macam ni hari2. Boleh ke pergi jalan2 sekejap kat kawasan rumah? Ada cara tak nak hilangkan mual & sakit kepala ni?#advicepls #pregnancy #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

sy hingga trimister kedua ada sikit2 sakit kepala. ubatnya tidur secukupnya. Jngnlah bosan. redha, sabar dan syukur hadapi ujian kehamilan 🤲🌻 Buat apa yg buat happy. blh sangat jlnw riadah di kawasan rumah 15-30 minit. sy pun klu stress penat, saya gi riadah, window shopping. rasa happy.

sye 13 weeks still muntah and pening tpi better dri week sblm ni