waktu tidur baby

Sampai baby umur berapa kita kena kejut setiap 2 jam untuk menyusu? Dh nak start kerja jadi kalau kena bangun menyusu setiap 2 jam malam2 pengsan jugak mama dia?? #6weeksbaby

7 Balas

masa dalam kuning je sy kejutkan 2jam skali bg susu..kuning da ok x kejut kerap sgt..kesian pulak tgk die sedap tdo nk suh bgn..hehe.. biasa pukul 3pg sy bgn tukar pampers, bg susu..skrg da 2bulan lebih,sy x kejut pun die, die rasa lapar,die bgn cuit2 muka sambil mengeliat..😁

4y ago

Anak saya jenis tak bangun malam. Kena kejut baru bangun. Takpe ke lama tak menyusu? Takut kembung pulak.