Period selepas gugur

Salsm mommy’s. Saya gugur bulan 5 smpai sekarang tak period lagi. Dah 2 bln . Saya cek smlam upt positive. Tp bila bersama dgn husband tak buang dalam pun. Ada yg pernah jd mcm saya tak. Risau pregnent lg, anak baru 9 bln.

1 Balas

maaf cakap.. tak buang dalam tak bermaksud takkan pregnant.. air mazi juga dah ada sperm dan masih berisiko untuk bersenyawa.. better makan pil perancang atau teknik perancang lain.. merancang sendiri dengan buang luar ni tak menjamin apa2.. nanti kita yang menyesal tak sudah