botol susu untk new born

Salam...Tmpang tnya untk baby newborn btol susu ap pling ok? Philip avent ke ataupun tommee tippee?

43 Balas

I'm not sure kalau utk newborn.. But utk my baby, saya bg tommee tippee.. Alhamdulillah, serasi.. Tp, ramai suggest como tomo sbb lembut..

kami d center pakai MAM.. ok.. x comot mulut bby.. x trpancut klua balik bila hisap.. kadang kalau avent, dye hisap then susu klua balik.. syg..

5y ago

wc

Depend pada baby.. Anak first saya semua dia tolak, saya beli sampai 6 brand semua tak nak.. Anak kedua dia ok je dengan avent..

Tommee tippee kot ..try and error sis . Setengah baby xpndai isap botol . Boleh cuba

Waalaikumsalam, anak sy dah 4 tahun sesuai dgn avent. Tukar yg lain dia tak suka

Baby saya pakai Philip Avent dr umur sbulan smpai skrg nk msuk 4bulan

Saya rasa Philp avent... Anak saya guna smpai sekarang

I dh 8m++..tp i try beli como tomo recommend dr kwn²

5y ago

Trima ksh...tu la ramai suggest como tomo

tommee tippee sbb puting dia lebar dn lembut.

Yg femes MAM, NUK, tommee tippie, comotomo..