Ada ke sama mcm sya,,?

salam,,takdi sya prgi scan 5w4d ad nmpk bulat tapi kecil tak boleh nk ukur,tpi dktr ad ckap sesuai ng 5w rahim pun nmpk kembang mcm pregnant lpstu klau xpreg akan nmpk darah period akn period tpi xde pun darah akan period,prgi scan sbb nk sdpkan hati sllu je fkir ada bby tak dlm prut ni terasa alahan smkin kurang baru ni ad je pergi kk sbb swab keptihan sebelum preg ad +ve gbs,test air kencing +ve dkat kk p dktr xscan sbb msih awal katanya,tpi terfikir tulah.tpi kecil buat sya terasa sedih bimbang. Ada ke macam saya tapi kandungan lpastu membesar dgn baik,bleh share bg kata semangat kat sya,pdhal masa ank first sya cnfirm preg 4w xnmpk apa2 pun repeat baru nmpk bby,,tpi ntahlah yg ke2 ni sya takut sgt xjdi buat sya sedih fkir mcm2.smge kandungan sya membesar dgn baik,aamiin

Ada ke sama mcm sya,,?
5 Balas

sy scan 5w pon kcik sgt xleh ukur. now sy 6w x scan g. nk tgu 8w scan lain

8mo ago

tulah,,sya pun nk tggu scan 8w ke atas kut.hrap2 d permudhkan urusan kita dan ank mmbesar ng shat.aamiin