kehamilan

Salam..sy nk tanya..sy dh hamil 29 mggu dh boleh beli ke barang2 babby..

5 Balas

beli je, 29 week tu pun tak lama dah tu.. kita pun bukan boleh jangka nak bersalin awal or ckup2 due..nanti dah sarat memang susah nak jlan lama, lagi pun musim mcam ni elok jgn terlalu terdedah di tempat sesak.. beli online je senang,murah pun murah..

Belilah sis..tgh time blom sarat ni, baik g beli cket2..sy br masuk 23wks..tp mng tgu 7 bulan br nk beli brg..

Boleh dh start sikit2 Tu sis

Mmg kena beli dah.. 😅

boleh je sis