Detailed scan gender

Hai mums,nak tanya saya dah buat detailed scan minggu 21,doktr kata kurang pasti gender tapi nampak macam girl.naluri saya pula kata boy,accurate tak scan gender minggu 21 ni? Minggu 26 nti akan ulang balik detailed scan#1stimemom

2 Balas

Every scan tak accurate sangat nanti check balik semula. Saya haritu 3 kali check gender 😅

2y ago

nak repeat balik 26w nti,boleh da beli barang baby klu dah confirm girl

Kalau susah nampak biasanya girl

2y ago

tq,saya dah try cek dr 17 minggu sbb excited jg nak beli barang baby yg 1st ni,tp smpi ke sudah dktor pn x sure sbb kedudukan baby susah nak pastikn