Ruam pempers

Salam...sy nak tanya krim apa yang elok untuk sapu kt baby ada ruam pmpers. #bantusharing #firstbaby

13 Balas

dulu Masa guna pampers brand lain,sya guna Bedak powder Agnesia..sekarang sejak sya guna pampers Drypers Classic,anak sya Tak ada ruam da..

saya sapu minyak kelapa dara je dari baby baru lahir sampai skrg da 6 bulan... Alhamdulillah tak pernah naik ruam

saya beli dekat farmasi ja..dan stopkan pakai pempers stiap kali anak berak kencing lap guna air suam..

jom cuba herbal blend shaklee saya boleh bantu pengeposan 👍🏻 just contact me elly 01133933013

Awak pakai brand tasneem. Skeenz atau kalmy. Dari minyak eo pastu dia spesial mmg untuk kulit.

3y ago

Wassap saya kalau nak bantuan. http://www.wasap.my/601137632170/kulitanak

sebamed ok... sehari atau dua susut dah.. boleh pakai kalau ada ruam2 kat muka sekali..

3y ago

sama sebamed 👍

sy biasa pakai applecrumby rescue cream...pkai hari ni esok hilang dh

Boleh try krim cetaphil untuk rashes, mmg berkesan

Vaseline,memang menjadi,kalau anak jatuh lebam pom boleh sapu

3y ago

sye pun pakai Vaseline mmg mnjadi..sapu pg tgh hri dah nmpk perubahan ..ank cirit birit jd merah2 kt punggung dia ,nk basuh ngis.lps sapu Vaseline bru ok..hargaa pun murah n mnjadi

mommy boleh cuba ni www.wasap.my/60129876070/kalmy