contraction

Salam/Hi..sy dah 39weeks and lg 4hari je due..perut kadang kadang mengeras every 30mnts and ada jgk waktu mengeras every 10mnts..tp waktu perut mengeras xrasa sakit mcm y kwn kwn cerita (sakit gila). Y ni normal ke atau mmg bukan contraction? Ada ke mummy y xrasa sakit bila contraction? Confuse sbb xtau perlu ke hosp atau x..sbb xrasa sakit

1 Balas

Sy dlu msa ank prtma xda kluar tnda kluar darah/lendir/pecah ketuban... Sy cuma rsa kontraksi yg kuat.. sis kena track kontraksi tuu.. kalau dah kerap sngt btter pergi hospital..xda mslh mnta cek..