Kandungan 5week

Salam..sy bru msuk 5w tp perut slalu rsa sakit mcm nk sengugut..bla berehat hilang rsa sakit tu..ada yg alami sama mcm sy x..adakah ia normal #firstbaby #ingintahu #Penantian15tahun

2 Balas

Kawan sy kata itu sign dari badan untuk kita berehat dan jgn overwork, sbb kandungan masi kcik lg masih x kuat,, hihi sy pn baru thu jg sy skrg bru nk masuk 7week . Buat krja skit penat, n jgn pksa diri nt mbhyakan kandungan. Take care, harap2 baby kita smua mbesar dn berkembang dgn sihat