tanpa nama

salam...sis nk tnye agak2 baby sis boy @ girl... sis bru 13minggu 6hari ??

tanpa nama
65 Balas

Mcm 30week..sy 25 week masih tak nmpk perut bby bump..but still positive..bby2 sihat2 sllu😊

Rasanya kalau 13 week berat baby anggaran dlm 60-70gram je. Bloated kot sbb mcm besar sgt😅

Bsr nye baby bump.. Huhu.. Sy nk msuk 11 weeks xnmpk sgt.. Doakan baby sy sntiasa siht

4y ago

Sy nak masuk 21 week..tapi perut tak nmpak..sampai kawan2 pelik, mana sy sorok perut..😂😂 yg penting baby sihat..😉

sy 13 minggu 5 hari nmpk mcm lemak lagi. haha. Semoga ibu n baby sihat walafiat sis

saya dah nak masuk 27 weeks pun tak scan lagi 😂 beli baju unisex haha selamat

🤔hurmm..sush juga nk teka ni... Kena buat scan details br dpt tw ni..hee😅😅✌

4y ago

Ye btl tu..😉✌hehe

Wow..kalah perut saya yg 27 minggu ni,nnti scan la sis baru tau jantina baby..

Wah besar jgk perut ye.sy 23 week pn xnmpk sgt lg.mcm baby girl tu.bulat perut

Agak besar baby bump tu utk 13minggu tp yg penting baby sihat dan ibu sihat

Besar ye sis Saya 31w kecik ja boy . Yang girl dulu memang besar perut😁