tanpa nama

salam...sis nk tnye agak2 baby sis boy @ girl... sis bru 13minggu 6hari ??

tanpa nama
65 Balas

Ramai betul komen besar nya perut🙄pastu nk banding2kan ngn perut korang.. Ckp comel je dah la.. Org mengandung ni perasaan sensitif skit.. Sis klau nk tahu jantina bkn tnya kat sni kami pun nk tahu prgi klinik scan.. Nnti sis pergi klinik swasta scan jantina tapi nk lgi bagus scan details skli kita boleh tahu perkembangan baby kita dlm tu ckup sifat x ada masalah apa2 ke.. OK sis

3y ago

betul cakap sis tu. sis ni tanya soalan, psl baby dia girl ke boy. Tp ramai komen2 pasal perut dia besar pulak. x perlulah nk banding2 kan perut tu, sbb badan masing2 kn x sama 🤗

jgn la pertikaikan perut org.. badan x sama..hormon x sama.. ade cpat ade lambat..jgn nk membeza²kan la.. besar x besar yg pnting baby kat dlm tu sihat. jaga mulut sikit na time preggy ni. jgn nak capoi sgt

3y ago

ye btul tu! sbb sy tngok dia just nk mnta pndapat je.. halah yg lain pulak dok membandingkan perut masing² pulak doh.. 😆 bukan ape.. jaga la prasaan org yg post tu.. msing² jaga prasaan la kn time preggy ni mulut x bole nak capoi sgt.. nayee 😅

alahai..comel je perut 🤗nak tau jantina kena scan nampak gayanya mummy. saya dulu ingatkan pregnant baby girl, rupa2nya masa 30wk baru tahu baby boy

Bentuk perut xde kaitan dgn jantina baby..Doktor kata bentuk perut bergantung kpd kedudukan bayi,saiz bayi..

Besor nye 13w.. Saya 16w apa pun xnmpak klau pkai baju.. Kena selak sikit bju & baring baru nampak tu pun xbesar cenggini😂😂😂

sibuk je ko ni.suka hati dia nak post apa tu hak dia ,ada sya ckap sis kecam ?? sya tak komen kalau sya xbaca

Boy kot..perut sy btk cmni jugk..bulat n lebar kt tepi pinggang..da slmt bsalin 8 [email protected] 2.6kg jer..

13 mggu sis..besarnya..sy dh 32 mggu perut kecik dari tu..sampaikan org tak perasan sy preknen 😄

Klau bulat penuh biasa girl Klau lunjung ke depn boy ape pn moga nti bby siht sntiasa amiin..☺️

bsr ny perut.. biasa br lps mkn je cm ni.. 13week bby kecik lg, kedudukan bby pn kt bawah lg..