Baby Kuning 12 hari

Salam,Semua .. Ada tips tak untuk turunkan kuning baby dgn cepat ..sy dh guna mandian herbs dh guna susu formula sahaja dah guna cara bf baby pakai 1 jam skali ..baby berak kencing mcm biasa tp masih kuning ..Sy dh stop mkn² benda panas selama 14 hari ..

2 Balas

Klau sya dlu anak pertama, sya mandikan ank dgn air cincau pada bilasan terakhir. Klau xde cincau asli, guna je air cincau minuman dlm tin. Sapu biji2 cincau tu kat seluruh tubuh bby. 3h berturut sya amalkan. Cepat dia sembuh dr kuningnya.