sijil kelahiran anak tak sah taraf

Salam.Saya telah bsalin pada hujung bulan Jun yang lepas tapi masa tu saya belum bernikah. selepas anak saya berumur sebulan lebih barulah saya dan pasangan selamat bernikah.Nikah lambat sebab family nak saya habis pantang dulu. persolan saya kalau saya buat sijil lahir anak, memang nama bapa akan dibinkan dengan Abdullah atau 99nama tu kan..Tapi maklumat bahagian BAPA/FATHER tu boleh dipinda ke maklumat bapa kandung anak itu kan... Kalau di sabah memang dah berkuat kuasa ke syarat tu?Terima kasih

2 Balas

Sama, mmg dlm sijil lahir di letak nama abdullah atau 99 asma al-husna yg lain..dan ruang nama bapa akan dikosongkn

xboleh,,tetap akan dikosongkan