Keputihan

Salam...saya pregnant 34week .saya nak tanya sape pernah ada keputihan mcm susu basi...tp bila meruang je ada..sebab dia mcm terperap dalam vagina..tq yg sudi shere.. #keputihan #pregnant34week

Keputihan
23 Balas

Saya pernah kena camni masa pregnant anak ke 5 ,memang teruk giler keputihannya dia,maybe pembawaan kot.Doktor kk bagi ubat masuk dalam vagina jer,seeloknya inform kat doktor kk jer wak,Inshaallah semua baik baik jer.

inform doctor. buat swab keputihan. takut ada jangkitan. lebih baik tahu awal. sy jenis keputihan sebelah dlm juga. boleh tahu bila buat swab keputihan. keputihan byk kumpul dlm. result sy ada gbs&candida

akak cuba guna petua ni , amalkn cuci miss v guna air rebusan daun sirih , amalkn 3/7hari . 🥰 sy kongsi sbb dh bgi manfaat kpda sy 😘

11mo ago

takpyah rebus pon tkpa , petik daun sireh 2/5 helai daun tu , pastu bubuh msuk dlm baldi , bubuh air panas + air paip sikit bgi air tu suam2 ja ..

Awak kena check keputihan takut gbs +ve. Bahaya sis kalau tak on antibiotik time nk bersalin nanti. Baby boleh dpt jangkitan. Saya doakan awak & baby dijauhkan lah ya

takpyah rebus pon tkpa , petik daun sireh 2/5 helai daun tu , pastu bubuh msuk dlm baldi , bubuh air panas + air paip sikit bgi air tu suam2 ja ..

kalau keputihan berketul ni mmg kena inform doc . saya nurse or doc tiap kali checkup mesti tanya keputihan ada berketul tak ada bau tak mcmtu

da cek dokter ke ?p cek tkut Kuman gbs...bhaya gak effect kt bayi nt klau rsanya dokter bg ubat msukn dlm vagina pkai mlm je

sis, mohon censored pic tu ya. terkejut plak tak ready nak tengok. buatnya org tertengok masa tgh makan

sy pon TGH alami bnde yg same skrg . keputihan berketul mcmto .. gatal skrg 36weeks

Kena check dengan pakar ni dear. Pergi cepat tau. Take care