Keputihan

Salam...saya pregnant 34week .saya nak tanya sape pernah ada keputihan mcm susu basi...tp bila meruang je ada..sebab dia mcm terperap dalam vagina..tq yg sudi shere.. #keputihan #pregnant34week

Keputihan
23 Balas

pegi jumpa dr sis, i pon 34week jugak. Takut bahaya biar lama2.

sllu doc akn tnya keputihan pernah tak smpai kekuning kuningan . .

12mo ago

betul, mcm saya jugak trismeter 1. doc ckp normal? pelik kalau keputihan dah mcm kental mcmtu

check awak. takut ada infection.