ingin tahu

salam..saya nak tanya ibu mengandung da minum susu apa2 ke..blh share susu jenis apa..untuk kesihatan baby..bgi tenaga kita smua kn..#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

saya mnum fresh milk. tpi hujung2 dh sarat ni malam2 tdo asyik krem kaki, lenguh pinggang badan2 smua. rasa kurang kalsium kot yela kan baby pun dh makin besor nk2 dia tarik kalsium mak nye lgi. so kena topup makan obical jugak utk tulang2 ni🥴

Fresh milk digalakkan sbb kurang gula berbanding dgn susu ibu mengandung

2y ago

ooo tk kisah jenama apa ke sis