Stop menyusu

Salam.nk tnye bila kite pregnant ,perlu ke kite stop myusu anak.baru trimester pertama..Akan effect kandungan ke

1 Balas

Takkan effect kandungan sis, boleh je teruskan menyusu badan. Kecuali kalau sis rasa tak larat sgt2 dan memudaratkan kesihatan sis, stop dulu menyusu badan.

3y ago

TQ sis respon.skrg sy dh 6bln.still myusu LG .. alhamdulilah smua ok.sdgkn doc n nurse suruh stop BG formula.tp sy xnk.aim till 2 tahun NK BG susu..harap dpmudhkn sgala urusan Amin yra