Susu

Salam..nk tnya,ibu2 semua consume susu apa sepanjng tempoh mengandung..

1 Balas

Wslm, saya dulu first pregnancy minum anmum tapi kurang sesuai, lagi kerap muntah2..Dr nasihat tukar ke susu biasa, Dutch Lady full cream milk pun ok katanya. Saya minum tu hari2 alhamdulillah ok. Ada try Enfamama juga masa pregnant kali kedua, tak berapa sesuai juga. So for me what works is Dutch lady. Tgk reaction masing2 macamana. Yg penting baby dapat bekalan kalsium & vit yg cukup 😊