b0leh ke ??

Salam.nk tanya sya 17weeks 5day,,xpe tak makan durian,,was2 sya tapi teringin sngt..ada 0rang ckap xpe,,ada 0rang ckap tggu 7bln ke atas???

25 Balas

Boleh mkn sis.. tp mkn sekadar hilangkan teringin shj dlm 2-3 ulas sbb x thu ketahanan bdn sis mcm mana..

5y ago

Tulah xthan tgk 0rang mkn bau lgi,,dah mkn 2ulas takdi...nikmat btul...buat lepas ngidam je.

Boleh je makan sis but check gula & minum air masak banyak. Paling penting jangan berlebih2han

Boleh je mkn...tp sekadar lps kan mgidam...saya PON MKN...tp suami bg seulas seulas....hahaha

2/3 ulas sekadar utk melepaskan teringin boleh sis tp yg penting minum banyak air

Boleh tapi jgn byk la sis..3-4 ulas tu dah memadai..lgpun durian gulanya tinggi..

Sy da mkn sis 2 ulas mse 10 week,alhamdulillah ok je,skrg da 11 week

saya 19min pon masih makan lagi tapi jgn bnyak skdar mlepas mgidam

Ikut ketahanan badan masing2 tapi boleh jer sebenarnya.

Im eating durian everyday 😅but don't too much

Boleh je mkn tp berpada2 mknnye.😁