Bersalin normal selepas Czer 1

Salam.....nk mntak ibu² share pengalaman bersalin secara normal selepas czer utk kali pertama. Berapa jam/tempoh yg doctor akan bg peluang utk kita cuba brsalin normal?.. Ada yg induce x ?... Ibu² boleh share pglmn dgn sy ye..sy teringin nk brsalin normal

1 Balas

Saya anak kedua operation lepas tu yg last ni normal. Alhamdulillah x de induce apa2. Sepatutnya kena induce tapi ada sorang lg doktor Melayu tu kata better bersalin sendiri. Byk kali juga keluar masuk hospital.Last sekali keluar ingat nk tunggu tarikh due 26/8 sekali due 24/8/2019.