Tips cepat kepala baby masuk dlm pinggul.

Hye Sy 13 sept nie da kena admit utk induce ..tu pn skali ja induce pastu tnggu seary kalau X nxt day czer sbb gap 2 taon dgn ank sulung.. ank sulung czer.. kalini Sy nk sgt brsalin normal.. Ada yg blh Bantu Sy bg tips x 😫#ingintahu #pleasehelp #tipsnormaldelivery #kepalaankcepatmasukdalampingul

5 Balas

in sha allah boleh tu.sy 1st bby pon czer.2nd normal.ni msuk yg ke 3.semua jarak lbh krng 3thn.sy kne induce belon mse ank 2nd.alhamdulillah xsmpai 24jam,belon jatuh.pastu trus msuk lb.mse sujud tu sujud lelama smbil baca doa nbi yunus tu 40x.

Banyakkan berjalan, sujud lama, buat jalan itik, senaman kupu2. Sy pun tgh dlm process mcm sis hehe. Tp sy august. Tgh mencuba jgk tips2 yg dikatakan tu. Sama2 kita doa ya dpt bersalin normal 🫰🏻

Bnyk berjalan, sujud, pujuk baby.. Xsilap ada cara org bgtau di youtube mcm mana.. Cer try

11mo ago

owh..Baik sis..tq ya

akukan senaman kupu2. rujuk tiktok byk je

11mo ago

orait tq sis

try buat senaman kagel

11mo ago

mcm mna tu