28w dah masok laluan blom

Salam..nak tnye..kalau 28 w ade yg baby dh masok laluan blom...tnye jer...hikhik

1 Balas

lain org lain pengalamn sis . ad yg dh . ad yg belom . biase 28 tu mmg ad bby dh msok laluan . tpi kdg ad yg bby kepala shje dh d bwh tpi blom msok laluan . klau nk tau rse bby da msok laluan ke blom . bole rse kelainan ngilu d bhagian kemaluan tu. klau jln pon mcm sakit bhagian kemaluan tu mcm perit2 pedih sikit tu mksd da msok laluan la tu . klau jln xd rse lg mcm sy ckp tu tpi celah kangkang sakit mksd kepala da ke bwh la tu tpi xmsok laluan lg .