Kehamilan waktu subur

Salam,nak tnya kalau melakukan sex keesokan hari waktu subur boleh mengandung ke?

5 Balas

Sperma boleh hidup di dalam rahim selama 7 hari. Oleh itu sekiranya sperma berada di dalam rahim beberapa hari sebelum ovulasi, ianya boleh bergerak menuju tiub fallopian dan menantikan kehadiran telur untuk proses persenyawaan berlaku.

3w ago

google hahah

nak senang sis boleh tgk video penerangan dkt yt ml studio , bru je kupas topik bila waktu sesuai untuk hubungan sex 😁😁

boleh sis. mcm sis @anon kat atas cakap tu. sperm boleh hidup lama dalam badan kita, given the right environment.

bolehhh sangattt. sperm life span upto 5days, ovum life span upto 12-24hours.

Lagi senang lekat klau camtu.