wad bersalin HRPB Ipoh

Salam Nak tanya.. Wad bersalin yg baru tu dah beroperasi ke? Ada tak sesiapa yg bersalin di wad yg baru tu?

8 Balas

ada dua tiga org wife kawan suami dah selamat bsalin kat tempat baru tu n saya pun ada jugak tanya misi klinik kesihatan katanya boleh bsalin terus kat situ wad baru tu lagi selesa dari wad lama . saya pun pernah cadang nak lawat kawasan just survey dulu sebab dekat nak due ni nanti masuk wad semua kena handle sorang2 suami or plawat tak boleh masuk punca musim virus ni tapi mmg tak dpt la mana diaorg nak kasi masuk saja2 haha kalau awak nak tau lebih detail boleh direct call pihak hospital 😊

4y ago

haha nasib la kalau tak kena bperang dgn nyamuk 😂

Dah operasi sepenuhnya di sana...saya keluar masuk je dah bape kali.sangat selesa tempatnya.

Dah ..tk sabar nk tgu tanda turun n trus kesana ..kita dri batu gajah 😁

tak tahu laa sis , kitee pon samee bersalin at situu . rasenyee da kot .

Sy sedang berada di wad ni, 40w. Alhamdulillah selesa sgt ☺️

Dah mula beroperasi. Kakak ipar sy bekerja di labour room.

Saya baru naik bangunan bru hspital ipoh..ok je..😉

Maybe you want to call the hospital and ask.