NAIKKAN HB LOW

salam.nak tanya pendapat ibu2 smua..mcm mne nk naikkan hb cepat?2 mggu lps hb sy,10.0..harini cek 10.2 je..adush..sikit je naik...sy jenis xmkn ubat..mmg xbole mkn ubat..jadinye sy ganti dgn makan2 buah atau lain2...utk naikkan hb ni,sy ikut org ckp mkm jambu batu...jdi nye sy mkn je la jambu batu tu..tp cek harini,still low...mknn ap lg yg sesuai tuk naikkan hb ye? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #hblow

9 Balas

Sy amalkan jus mamariam.. Alhamdulillah dri awal mengandu smpai bersalin hb sy 12..