Pening

Salam...nak mintak tips untuk hilangkan rasa pening n pusing2...dah 4hr msih belum hilang...bayam dh mkan setiap hr?....ada tips lain x...tq?

5 Balas

Haii...cuba amalkan petua ni .. Saya ada cuba menjdi pd saya..dekat seminggu jgk la amalkan..skg dah xpening dah PETUA SAKIT KEPALA, MIGRAIN. Petua bagi hilangkan sakit kepala terutama disebabkan darah tinggi/migraine/loya "morning sickness", dan membuang angin dalam badan. Caranya: 1)satu jug sederhana Tea O panas + 7 helai daun kari Atau 2)Segelas Tea O panas + 3 helai daun kari Boleh diamalkan setiap kali sarapan pagi, tgh hari dan malam. Selamat mencuba. Insyaallah sangat mujarab bagi masalah migrain. Petua Rawatan Oleh Puan Alisha

5y ago

Nti nk cba try...tq sis

mcm sy sis klau pning sy ambik plaster cap cili tu lekat kat tengkuk🤭🤭pnas mmg pnas tp tahn je..xlma kjap je tu.. dya pnas sbb mmg tarik sakit tu..bila ilang legaa..

5y ago

dkat market besa ada..giant ke xclap watson pun ada..

try mkn hati ayam/kerang,minum air masak dan pastikan rehat yg cukup.

5y ago

Tak suka hati ayam....nnti akan cri kerang plak...tq sis

sy pkai yg ne..jnama lain pun ble..

Try mkn oren sunkist

5y ago

Dh...tp x jd...tmbh pulk cek hrtu gula rendah