Hilangkan pening kepala

Hai momies ...sy dh 8 weeks tp skg pening kepala teramat sgt ade tips x

3 Balas

sy pun sma, start masuk 8 weeks ni hari hari skit kepala, cara sy cume siram air lame lame je dkt atas ubun kepala. dalam 10 minit mcm tu sy duk kt dlm bilik air. lepas dh kluar tu baru okay sikit and boleh trus tido .

12mo ago

sy pening truk waktu mlm selera mmg xde ..

saya dulu macamni juga, saya gagahkan diri p mandi basuh kepala sampai kaki, makan jap then tidur. bangun tu dah xpening dah

12mo ago

tulah makan pun xlalu tp pert lapar huhu

Saya klu pening mkn kekenyang astu tidur

12mo ago

Saya mual tapi saya telan telan. Dulu saya preggnnt tpi ikut sgt alahan smpai berat badan turun mendadak.