Cervical polips / polyps

Salamm. Sy ingin bertanya, ada ke sesiapa ibu mengandung di sini yg mengalami polips semasa mengandung? Dan pernah buang ke polips tu? Boleh ceritakan pengalaman dan adakah baby selamat kalau kita ada polips?

2 Balas

Sis cuba buat senaman squat.. Baring angkat kaki kayuh.. Kalau tak hamil boleh minum air kunyit tapi hamil tak boleh cuba minum air halia,madu,limau suam..

Salam sis boleh tnya mcm mna pengalaman sis ada polips masa mengandung?