contraction

Salamm, saya baru 30week 5 day tp tengah pagii tdy saya rasa contraction 5 minit sekaliiii dari pukul 4pagii sampaii sya tertidooo dalam pukul 5lebih2 tapii harii nih dahh xdakk rasa sakit tuuu. risauu pulakk sbb baruu 7bulannn. perkaraa biasa kaa tuuu? nih second babyyyy. thanksss ❤️

1 Balas

Samelah ngan sy sis,sy 31minggu pagi td kene.. bb mengeras stiap 5 minit lebih kurag dekat 1 jam.. sampai trtido tahan sakit tp lepas bangun lega pulak rase tggal sengal2 sikit je n baby gerak mcm biase..

5y ago

Aah 22 xde pecah ketuban ke kuar darah ke,dtag2 labour room sebab rase bb mngeras kejap pas2 nurse cek dh bukak 4cm terus tolak lr smpai lr xde rase sakit tp dh bukak jalan cmplete nk x nk bg ubat rase lah sbab nk teran.. skali teran kuar le bb 🤭.. Alhamdulillah..