Rasa Sakit Bekas Czer

Salam...kalau kita pregnant anak kedua selepas 3 tahun...akan rasa ngilu dan sakit skit² ke kat tempat Czer..?

5 Balas

saya 2 x czer.. ni dag 3 thn ade rasa.. dlu 2nd baby xde... ade ngilu2 kat bahagian dalam lagi bila meneran.. batuk.. bersin..guna otot perut lebih... so banyak rehat je.. takut... sb ni last chance

insha Allah..xde apa3 rasa... mmg tempoh 3 tahun utk buleh mengandung semula...sepanjang prgnant yg ke3 ni..saya xde rasa sakit ape2...saya pon anak ke 2 bru 3 tahun...

sy tgh preggy anak 2nd lps 3 tahun...bersin terasa tmpt czer tu belah dalam..lua x rasa apa..dalam rasa sakit time bersin..

4y ago

betoi.. saya 2x czer sis ni dah ,3 thn.. ade rasa ngilu2 gak siki2... bila teran atau nersin.. atau batuk..

Just imagine yg czer tak sampai setahun dah pregnant balik 😅 mesti sakit giler kan..

saya xde sakit pun kat tempat czer tu da 4 tahun.. nie second baby..