Siapa due March 2020..

Salam..hye mommies..siapa due bulan March? Berat korang berapa ya?sy 43kg..dah nampak baby bump ke?sy belum nampak sgt..lepas makan nampak bukan main suka sy..pastu kalau bangun tidur xnampak sgt pulak..hahaha..excited bile perut nk besar?

69 Balas

berat kita sama sis.. 😍 due 08/03/2020 . lepas makan pun nampak perut . huhu .. tp kdg2 kempis balik 🤣 konfius pulak . masa sujud smbahyang rasa senak bwh perut .maybe sebab tertekan dia

5y ago

kan.. huhu . alhamdulillah