Siapa due March 2020..

Salam..hye mommies..siapa due bulan March? Berat korang berapa ya?sy 43kg..dah nampak baby bump ke?sy belum nampak sgt..lepas makan nampak bukan main suka sy..pastu kalau bangun tidur xnampak sgt pulak..hahaha..excited bile perut nk besar?

69 Balas

Saya due 10/3/2020. Berat Naik 300g je, skrg 50kg😅. MIL excited nak beli baju , Saya lagi laa.. tiba2 terbeli 8 helai baju baby semalam😆, lampin dah beli 2 sets (20 helai)

5y ago

sy td jmp dktr..naik 1kg..huhu..wahhh dh shopping..sy mood nk bjln msh blm ada..mood dduk rumah tido je skrg..hahaha

Saya 27.3.2020...berat 62kg, bmi normal sebab saya tinggi...baby bump nampak sikit je...fuhh naik 4 kg dah walaupun baru 11w, breasts dengan punggung pun makin besar 😂

5y ago

Sya 22.3.2020 berat 60kg baby bump ada nmpk skit juga...

7.3.2020...BMI overweight. Baby bump dah mula nampak sebab ramai tegur dh nampak baby bump. Check up last 2 days nurse check pun dah rasa keras. Hehehe...

5y ago

aamiin.terima kasih.smga bby kita sama2 sihat

Sy due 27/3. Berat 62kg. Dah nmpk dh, tp x tahu la bby bump @ lemak. Sbb sy mmg buncit sikit. Klau tgk perut skrg, dh mcm mengandung 5bulan 😅😅

Misi ckp sy due 07/03/2020 tp scan due 05/04/2020..tahlah confuse..sy brat 44kg..x nmpk sgt prut..klo perut kenyang bru nmpak bsar ckit 😊😊

sya due 22/04 tpi dh nmpk bby bump..brt bdn 66kg.. org tgur nmpk prut sya dorg kta dh nmpk mcm 5bln...doktor kta kulit tebal so nmpk cpt..

Sy 27/3.. Hahah sama la baby bump nampak bila abis mkn kalau da tido esok bangun da x nampak🤣🤣 x sabar nak tengok baby bump

5y ago

Hehehe sama laa tunggu besar2 sikit baru p scan

Wahh sama lah kita. Saya second baby. Due 13/3/2020. Semoga mummy and baby disini semua sihat dan dibawah lindungan Allah. Amin 😊

sy due 10.3... bump nmpk ckit je...hehehe...brt 65kg dah...mngkn sbb tggi n dada mnonjl lebeh..bump xnmpk nau..hrp baby baik2 aje...

saya 14/3/20 baby bump dah nmpk sikit lah , berat saya 46kg something ,tp tk tw lah skng ni berape berat sebb hari2 muntah2 je haha