Spotting coklat

Salam..hamil bru 4minggu 5hari..ade keluar spotting coklat terang..bile pegi kat doc dia cakap normal ..dia ada bg ubat kuatkan rahim..tapi sampai skrg ada spoting yg keluar tapi tak byak la..selalu berapa lama baru dia stop yer..

14 Balas

Kalau buat kerja berat auto ada spotting coklat.. Klu ada symptoms mcm ni cepat2 rehat..stress pun jangan ok..

Bedrest sis.. sy sminggu bedrest dan mkn ubat kuat rahim . Alhamdulilah dh ok .. take care sis

sama mcm sy sis..risau pulak.macam mana keadaan sis skrng?

saya pun sma smpi 7week masih ada spotting cklat2