cik girl

Salam,hai mmoy sy nak tye klau mcm ni double line ke tak yer...tq.

cik girl
15 Balas

Nk soheh lgi klu xboh tggu seminggu lgi sis cube try clear blue siap ad tnjuk brpe minggu kndungan

Xpasti mata sy kurg jelas atau gmbr agak blur.. Xnmpk line kedua 😅 mungkin blh cuba test lg skli

X sure.. x nmpk 2 line.. test lg la dlm mggu dpn. Mgkin hormon x kuat lg

Nmpk mcm xde..tp try lg smgu..klau double tahniah yee..

klau dah xsure..test jrla skli lg..

Macam 1 line..cuba kali Kedua

Tggu Dua minggu lg sis ..

better g buat kat klinik.

5y ago

diorang mesti bagi result dan remark kat situ +ve or -ve kan?

Vb

2 line sis. Yg line ke2 tu blur.. Apa pun tahniah sis. Sy pun mcm tu hari tu.