cik girl

Hye,sy nak tye...sy last period 11/10..bulan ni sy belom dtg period lgi...sy try cek upt 20/11,negetif..adkh sy prenant yer,ke masih awal sy cek....sy belum ada rezeki lgi,.lpas sy kegguran anak no 2,anak sulung dah 4thun..

2 Balas

mcm saya ,, gugur aritu 17/10/19 .. selepas 2 bulan keguguran ,,tapi pas gugur period still oke.. and last period saya 22/12/19 ..tapi dh 2kali saya cek upt masih jugak -ve .. mcm mne tu ye ..

Kdg HcG rendah,cuba try balik lepas seminggu.Masa repeat upt nnti buat sebelah lepas bangun dri tido sbb HcG tinggi waktu tu bila pregnant..

4y ago

Nnti tgu lgi 2minggu sy cek balik...