Jus Mamariam

Salam... Boleh bagi feedbacks x Saye baru nak cuba jus mamariam.. Masih ikhtiar hamil... Kawen da 6bulan.. Period sebelum kawen lg x teratur...bile da kawen.. 2kali baru dtg sepanjang 6bulan.. Bulan lepas x period.. Bile tengok review.. Ramai cakap ok.. Minx tolonk... Feedback atau suggestions ???

13 Balas

madu solead tu baguss. makan sekali je dgn husband terus pregnant. tu salah satu ikhtiar juga. allah yg bagi rezeki. 😁

4y ago

Alhmdulillah. Sme lah sy amalkan jugak. Xhbs sbotol alhmdulillah dh postif.. sy pown ad jual.. mne tau nk suggests dkt kwn2